30 jaar Stil In Mij

Zaterdag 18 mei 2024

AFAS Live Amsterdam

Van Dik Hout & Vrienden:
30 jaar Stil In Mij

Wij zijn nog volop aan het nagenieten van deze fantastische avond. 30 jaar lang mogen we doen wat we het allerliefste doen: spelen voor jullie. Op naar de volgende 30 jaar, dankjulliewel!

Bekijk hier de foto’s

Tickets & Informatie
Zaterdag 18 mei 2024

AFAS Live, Amsterdam

19:00 uur – deuren open
20:30 uur – aanvang
22:30 uur – verwacht einde concert

(Volledig tijdschema volgt later, onder voorbehoud van wijzigingen)

Prijzen

Toegangskaart 

 • Staanplaatsen: €48,50
  Vrije plaatskeuze. Beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar, deze zijn niet te reserveren.

Mindervaliden (uitverkocht)

 • Rolstoelpodium: €48,50
  Zowel de mindervalide als de begeleider hebben ieder een mindervalidenticket nodig.

Bestelinformatie

Alle prijzen zijn incl. €3,50 servicekosten per concertkaart. Tickets worden uitsluitend verkocht via Ticketmaster. Er kan via iDeal en creditcard afgerekend worden.

Maximaal 10 kaarten per bestelling (m.u.v. mindervalidentickets: maximaal 4 per bestelling). Wil je meer kaarten bestellen? Neem dan contact op via info@agentsafterall.nl.

Heb je een vraag over tickets?

Neem dan contact op met Ticketmaster. Kijk hiervoor op help.ticketmaster.nl.

Veelgestelde vragen

Tickets via Ticketmaster

De tickets worden uitsluitend verkocht via Ticketmaster. Koop geen tickets via andere website’s of aanbieders.

Ik heb een vraag over tickets

Neem hiervoor contact op met Ticketmaster. Zij hebben alle informatie beschikbaar om jouw vraag te beantwoorden. Ticketmaster is te bereiken via de online klantenservice.

De officiële kaartverkoop verloopt exclusief via Ticketmaster. Koop geen tickets via andere websites of aanbieders: weetwaarjekoopt.nl

Ik heb een vraag over mindervalidentickets

Neem hiervoor contact op met Ticketmaster. Zij hebben alle informatie beschikbaar om jouw vraag te beantwoorden. Ticketmaster is te bereiken via de online klantenservice.

De officiële kaartverkoop verloopt exclusief via Ticketmaster. Koop geen tickets via andere websites of aanbieders: weetwaarjekoopt.nl

Kunnen de tickets vanaf mijn mobiel gescand worden?

Ja, tickets kunnen vanaf mobiele telefoons gescand worden. Zorg ervoor dat je telefoon voldoende batterij heeft tijdens de controle en zet de helderheid van je scherm vooraf alvast omhoog.

Bereikbaarheid AFAS Live

De show vindt plaats in AFAS Live, Amsterdam. Voor meer informatie over de bereikbaarheid verwijzen we je graag door naar de website van AFAS Live, daar staat per vervoersmiddel aangegeven hoe je de AFAS Live het beste kunt bereiken.

Tassenbeleid AFAS Live

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen in de AFAS Live. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4-formaat en niet dikker zijn dan 10 cm.

Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen om tassen thuis te laten en vragen om je begrip en medewerking.

Wil je grote bagage meenemen zoals rugtassen, weekendtassen, trolleys, een helm of koffers? Maak dan gebruik van de Lockerpoint-locatie bij de Ziggo Dome om je spullen veilig op te slaan.

Wat mag ik niet meenemen?

 • Eten en drinken
 • Drugs
 • Vuurwerk
 • Paraplu’s
 • Selfie-sticks
 • Muziekinstrumenten
 • Messen en ander soort wapens
 • Professionele videoapparatuur
 • Professionele camera’s (camera’s met verwisselbare lens)
 • Action camera-accessoires (incl. GoPro accessoires)
 • Stoelen, bankjes, krukjes, klapstoeltjes
 • Huisdieren
 • Glas en blik
 • Lachgaspatronen

Bij twijfelgevallen beslist de security aan de ingang of voorwerpen wel of niet mee naar binnen mogen. Zij hebben hierin het laatste woord.

Mogen paraplu's mee naar binnen?

Nee, paraplu’s mogen niet mee naar binnen. Ook is er geen opslag mogelijk in AFAS Live voor deze voorwerpen. We raden iedereen aan om daarom geen paraplu’s te gebruiken als het op de avond van het concert regent.

Geen alcohol onder de 18 jaar

Er zal streng worden toegezien dat er aan bezoekers onder de 18 geen drank met alcohol wordt geschonken. Minderjarigen vanaf 18 jaar kunnen op het terrein op vertoon van hun legitimatie een polsbandje halen waarmee zij gerechtigd zijn om alcohol te drinken. Bij twijfel zal ook door barpersoneel om legitimatie worden gevraagd. Lees meer op www.nix18.nl.

Minimumleeftijd

Dit concert is voor alle leeftijden. We adviseren fans onder de 16 jaar om naar de zaal te komen met een volwassen begeleider. Uiteindelijk is het aan de ouders/verzorgers om te bepalen of zij hun kinderen (met of zonder begeleiding) naar dit concert willen laten gaan.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Als je het antwoord op jouw vraag niet terugvindt op deze website, kun je contact met ons opnemen. Stuur hiervoor een email naar info@agentsafterall.nl.